afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Beach Resort Öland

Met oude molens, pijnboombossen, bijzondere flora en fauna en overal zeezicht is het Zweedse eiland Öland de ideale bestemming voor een heerlijke vakantie. Het oeroude landschap leent zich uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten langs adembenemende kustlijnen en Unesco werelderfgoed. Op letterlijk een steenworp afstand van de Oostzee wordt op korte termijn de eerste fase van Beach Resort Öland met twintig prachtige Sea Lodges gerealiseerd.

In verband met lokale juridische en fiscale wetgeving is het voor een Nederlandse particuliere investeerder vanuit rendementsoogpunt aantrekkelijker om middels een obligatielening te investeren in vastgoed in Zweden. Door de uitgave van obligatieleningen ontstaat een unieke kans te beleggen in recreatief vastgoed aan de Zweedse kust.

Obligatieleningen met zekerheid door vaste vergoeding

Er gaan meerdere series obligatieleningen uitgegeven worden. Hieronder de kenmerken van de eerste serie:

Uitgevende instelling

Valo Group Dutch Holding B.V.

Nominaal bedrag

€ 200.000,- per obligatie

Aantal obligaties in Serie I

20 obligaties

Couponrente

5% per jaar

Uitbetaling rente

Twee keer per jaar (halfjaarlijks)

Looptijd

Maximaal 20 jaar

Aflossing

Vanaf jaar 10, in jaarlijkse termijnen

Valuta

Euro’s

Transactiekosten

Eenmalig 3% over initiële investering

Overig

Mogelijkheid voor obligatiehouder om jaarlijks twee weken te verblijven in een Sea Lodge

Vakantieplezier als extra rendement

Er is een informatiememorandum opgesteld waarin uitgebreid de specifieke kenmerken van de obligatieleningen worden beschreven. Het informatiememorandum bevat voorwaarden die van toepassing zijn op alle Obligatieseries, alsmede de Obligatieserie-afhankelijke informatie voor Obligatieserie OBR Serie I. 

Stichting Obligatiehouders Öland Beach Resort is opgericht om de belangen van de obligatiehouders te behartigen. Het bestuur van de stichting zal in ieder geval bestaan uit een vertegenwoordiger van de obligatiehouders, een vertegenwoordiger van de uitgevende instelling en een onafhankelijke derde. 

Omdat een park vaak een aanlooptijd nodig heeft om de bezettingsgraad op het gewenste niveau te krijgen, is er een fonds gecreëerd van waaruit de eerste twee jaar de rentebetalingen worden betaald aan de obligatiehouders. Een fijne bijkomstigheid is dat obligatiehouders jaarlijks twee weken de sfeer van Öland kunnen proeven tijdens een verblijf in een Sea Lodge.

 

De voordelen van deze obligatie:

• Jaarlijks vast rendement

• Uitbetaling twee keer per jaar 

• De eerste tien jaar geen tussentijdse aflossingen

• Obligaties zijn te allen tijde overdraagbaar

• Jaarlijks twee weken verblijven in een Sea Lodge 

 

Meer informatie en inschrijven

Indien u het informatiememorandum wilt ontvangen of meer wilt weten over het project en de obligatieleningen kunt u contact opnemen met Mike Folmer 06 51 49 96 10 of mailen naar mfolmer@dutchen.com.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de Obligatielening vanaf 15 april 2022. Het inschrijfformulier kunt u via onderstaande button downloaden.

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.