afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Beach Resort Öland in ontwikkeling!

Genieten van de warme zon op uitgestrekte zandstranden, een kustlijn waar u maar niet op uitgekeken raakt. Vindt u het heerlijk om pittoreske dorpjes met oude woningen, sierlijke gevels, smalle straatjes en sfeervolle pleintjes te bezoeken? Of wilt u juist volledig tot rust komen en genieten van de bijzondere omgeving die uw vakantiebestemming te bieden heeft? Dan is Öland de ideale locatie voor u!

Öland, ook wel een van de meest bijzondere eilanden van Zweden, staat bekend om het heerlijke zonnige weer, de verkoelende zee en de vele molens. Het platte uitgestrekte eiland aan de oostkust van Zuid-Zweden telt er zelfs meer dan driehonderd. Hiernaast onderscheidt Öland zich met zijn bijzonder natuurlijke en weidse landschappen van de rest van Zweden.

Op het zuidelijke deel van Öland wordt door Dutchen Group een kleinschalig park ontwikkeld met bijzonder vormgegeven 4-persoons Sea Lodges. Voor u een prachtige kans een tweede woning te bezitten aan de bijna exotische Zweedse kust.

De robuuste Sea Lodge krijgt een stoer, uit duurzaam hout vervaardigd uiterlijk. Grote raampartijen zorgen voor een bijzondere verschijning, zowel binnen als buiten. Overal is aan gedacht en zo ontworpen dat u optimaal van het verblijven in en rond uw woning kunt genieten. Zo ervaart u, door het landschappelijk karakter dat ongestoord over het terrein heen loopt, zelfs binnen de Sea Lodge het buitengevoel. Hiernaast heeft u vanuit uw woning altijd zicht op de Oostzee, wat zorgt voor een echte surfbeleving. Om deze beleving compleet te maken is er de mogelijkheid om uw veranda uit te breiden met luxe tentzeil voor het ultieme buitengevoel.

Wilt u in een persoonlijk gesprek alles te weten komen over Beach Resort Öland? Schrijf u in voor de nieuwsbrief of neem direct contact op. Ons team staat klaar om u alles te vertellen over dit mooie project! Klik op de volgende link: https://bit.ly/2UPHMrG

Beach Resort Öland in ontwikkeling
Beach Resort Öland in ontwikkeling

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.