afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

C. van Bloemendaal

Bloemendaal

In Bloemendaal, aan de rand van de duinen wordt één van de grootste en meest bijzondere Rijksmonumenten van ons land herontwikkeld. In 1848 verrees, midden in de Bloemendaalse natuur, het hoofdgebouw van Provinciaal Ziekenhuis Meer en Berg. Dit statige pand van zestienduizend vierkante meter wordt momenteel herontwikkeld tot 53 exclusieve woningen.

unknown-50
unknown-48
unknown-46

Mogelijkheden

De woningen die achter de monumentale gevel worden gerealiseerd zijn in één woord adembenemend. Grote ruimtes, hoge plafonds en authentieke elementen zorgen voor een unieke uitstraling. Ziet u het al voor zich; hoe u aan de keukentafel de krant leest, terwijl het ochtendlicht door de originele 19e-eeuwse boogramen naar binnen valt? Hoe u met vrienden borrelt in uw tuin, met uitzicht op de eeuwenoude plataan op het middenplein. Ideaal voor mensen die het drukke stadsleven willen verruilen voor de groene woonomgeving van Bloemendaal.

Dutchen Group is onderdeel van het ontwikkelteam dat van deze bijzondere locatie een succesvolle ontwikkeling heeft gemaakt.

Villa’s

De huizen en appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 175 tot 500 vierkante meter. Als koper heeft u de mogelijkheid uw woning naar eigen inzicht in te delen en af te (laten) bouwen. Tailor made, zoals u het wilt. Zodat uw woning past als een maatpak. Oogt goed, voelt goed.

Het monumentale rijksmonument maakt deel uit van Park Brederode. Dit historische landgoed is de laatste jaren herontwikkeld, met behoud van de aloude sfeer. Kroonjuweel en eyecatcher van het park is het voormalige hoofdgebouw van het Provinciaal Ziekenhuis, dat nu een nieuwe toekomst krijgt.

Facts & Figures

  • Start bouw: inmiddels gerealiseerd
  • Locatie: Bloemendaal
  • Aantal woningen: 53
  • Uniek, natuur, sfeer
  • www.cvanbloemendaal.nl

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.