afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Nieuw Boekenroode

Aerdenhout

Aan de Boekenroodeweg in Aerdenhout, wordt op één van de mooiste woonomgevingen van Nederland een schitterend project ontwikkeld; Boekenroode Wonen. Tussen de lommerrijke lanen en de ingetogen landgoederen wordt een kleinschalig en exclusieve woonomgeving ontwikkeld. In het bos aan de Boekenroodeweg en met uitzicht op de polders worden twee deelprojecten gerealiseerd; Twee vrijstaande woningen en 16 unieke villa’s. Het project is gericht op bewoners met een zorgvraag. Er zijn vele faciliteiten mogelijk om het wonen op Nieuw Boekenroode zo comfortabel mogelijk te maken.

nl18-041-01-iaay-nieuw-boekenroode-int03-v07
nl18-041-01-iaay-nieuw-boekenroode-ext01-v04
nl18-041-01-iaay-nieuw-boekenroode-shot-01-v05a

Villa’s

De villa’s hebben alle wooncomfort op de begane grond, tussen de 150 m² en 200 m² met een spectaculaire vide van 5 meter hoog en ruimte op de eerste verdieping voor bijvoorbeeld een bibliotheek, gastenverblijf of hobby kamer. De woningen zijn voorzien van een zeer royaal privé-terras, met oppervlakten vanaf maar liefst 60 m2, gelegen op de zonzijde. Er zijn woningen beschikbaar met een extra buitenruimte in de vorm van een patio die grenst aan de woon- en/of de slaapkamer, wat zorgt voor veel extra licht in de woning. Vanaf het terras heeft u zicht op de privé gelegen ‘bostuin’. Alle leefruimtes in de woningen zijn royaal en op de zonzijde gericht.

Mogelijkheden

Wonen op project Nieuw Boekenroode is speciaal. Nieuw Boekenroode bevindt zich op een unieke plek, midden in de natuur, met een parkachtige setting en uitzicht op de polders. Een unieke locatie bereikbaar via de lommerijke Boekenroodeweg in het statige Aerdenhout, en toch op slechts 5 minuten fietsen van de gezellige winkelbuurt van Aerdenhout. Ook het station Heemstede-Aerdenhout is gelegen op enkele minuten fietsen. De woningen zijn gericht op bewoners met een (lichte) zorgvraag. U wilt “modern” ouder worden, Nieuw Boekenroode introduceert het My Livy zorgconcept. Een nieuw concept waarbij u (zorg)ondersteuning krijgt en zo lang mogelijk kunt genieten van uw woning.

Facts & Figures

 

Dutchen Group is onderdeel van het ontwikkelteam dat van deze bijzondere locatie een succesvolle ontwikkeling maakt.

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.