afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Open dag Waterlodges Naut

Is het altijd al uw droom geweest om een eigen vakantiehuis te hebben aan het water?  Wilt u meer investeren in vrije tijd en verzekerd zijn van rendement? Dan is dit uw kans!

Op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober zijn de open dagen voor Waterlodges Naut Fase 2.

Waterlodges Naut, prachtig gelegen in de Zeeuwse Delta, heeft bijzonder veel te bieden. Van een bezoek aan Goes, Domburg, Zierikzee of het charmante Oude-Tonge tot aan het spenderen van uw vrije tijd op de Zeeuwse wateren. De vele meren, rivieren en stranden bieden naast ontspanning, ongeëvenaarde mogelijkheden voor watersportliefhebbers.

Waterlodges Naut zorgt er met haar ruim opgezette kavels, direct gelegen aan het water, eigen parkeerplaats en optie tot eigen bootsteiger voor dat het u aan niets ontbreekt!

In fase 2 verkopen we vier- en zespersoons lodges. Duurzaam, gasloos en circulair gebouwd en daarmee klaar voor de toekomst. De lodges worden gestyled door interieurinrichter Hinabaay. Hinabaay staat voor ‘Heaven is not above, but all around you’ en dat zegt alles over de sfeer die ze creëren.

Bij de realisatie van de villa’s wordt houtskeletbouw toegepast. Hout is een duurzaam product dat ook nog eens een uitstekende isolerende werking heeft. Houtskeletbouw en het toepassen van zinken daken passen helemaal bij de wens om circulair te bouwen. Beide materialen zijn uitstekend herbruikbaar.

Een lodge van Naut is de perfecte investering in de breedste zin van het woord.

Schrijf u via de link in voor de open dag: Inschrijven open dag

Waterlodges Naut

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.