afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Waterlodges Naut

Oude Tonge

De 122 vrijstaande lodges van Naut staan op een ruim kavel. Allemaal net even anders door het ontwerp en de verschillende materialen. Altijd even luxe en slim geplaatst, zodat u optimaal van het zicht op het water en de zon geniet. De terrassen liggen op het zuiden of zuidwesten en het gros van de villa’s heeft een eigen aanlegsteiger. Leg een sloep aan ga lekker op de steiger zitten en zie de zon ondergaan.

De eerste fase  met 32 woningen is inmiddels uitverkocht. In fase 2 verkopen we 90 vier- en zespersoons lodges. Duurzaam, gasloos en circulair gebouwd en daarmee klaar voor de toekomst. De lodges worden gestyled door interieurinrichter Hinabaay. Hinabaay staat voor ‘Heaven is not above, but all around you’ en dat zegt alles over de sfeer die ze creëren.

Bij de realisatie van de villa’s wordt houtskeletbouw toegepast. Hout is een duurzaam product dat ook nog eens een uitstekende isolerende werking heeft. Houtskeletbouw en het toepassen van zinken daken passen helemaal bij de wens om circulair te bouwen. Beide materialen zijn uitstekend herbruikbaar.

Het dorp Oude-Tonge ligt op Goeree-Overflakkee en biedt rust, kust en natuur. Het nabijgelegen zoutwatermeer ‘de Grevelingen’ met ‘Strand Grevelingendam’ is zeer geliefd bij watersporters en biedt ruime mogelijkheden voor bijna alle watersporten: zwemmen, duiken, vissen, windsurfen, kitesurfen, zeilen, waterskiën en jetskiën. Ook natuurgebied de ‘Krammer’ van honderden hectares groot heeft een zoetwatermeer waar men kan recreëren. Oude Tonge heeft een haven met horeca en gezellige terrassen en aansluitend het winkelcentrum. Ook voor (motor)fietsers en wandelaars is er in de omgeving van Oude Tonge voldoende te beleven.

Bekijk hier het project en woningaanbod.

naut-render-vanaf-tuin
naut-render-interior
naut-park

Mogelijkheden

Dutchen Group wil met het nieuwe te realiseren kleinschalige vakantiepark in Oude-Tonge een natuurlijke en organische overgang creëren van het huidige dorp naar de natuur en het open water van de Krammer. En tegelijkertijd kwaliteit toevoegen aan het huidige dorp.

Het project biedt veel aandacht aan landscaping. En zo wordt er een inspirerende omgeving met natuur en architectuur gerealiseerd. Er is veel ruimte in en om de hoogwaardige vakantiewoningen, die tevens compleet zijn met inrichting en uitrusting. Duurzaamheid staat centraal, zowel wat betreft de woningen als de gehele opzet van het park.

Bekijk hier het project en woningaanbod.

Dutchen

Stoere en duurzame Lodges. Bij het vakantiepark biedt Dutchen een gebouw met full service voor gasten. Hier kunnen gasten hun ultieme vakantiegevoel ervaren en faciliteert Dutchen extra services, zoals het aanbieden van een bijzondere wijn voor een optimale vakantiebeleving. De kleinschaligheid zorgt voor rust, ruimte en natuurbeleving.

Facts & Figures

  • Start bouw: gestart feb 2022 (fase 1)
  • Locatie: Oude Tonge, Goeree-Overflakkee
  • Aantal woningen: 122 (fase 1 – 32 woningen)
  • Watersport, natuur, duurzaamheid

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.