Waterlodges Naut

Oude Tonge

De verkoop is in volle gang, momenteel wordt de modelwoning fase 1 gerealiseerd. Naar verwachting kunnen wij u medio mei verwelkomen in onze woning voor een bezichtiging. 

Het dorp Oude-Tonge ligt op Goeree-Overflakkee en biedt rust, kust en natuur. Het nabijgelegen zoutwatermeer ‘de Grevelingen’ met ‘Strand Grevelingendam’ is zeer geliefd bij watersporters en biedt ruime mogelijkheden voor bijna alle watersporten: zwemmen, duiken, vissen, windsurfen, kitesurfen, zeilen, waterskiën en jetskiën. Ook natuurgebied de ‘Krammer’ van honderden hectares groot heeft een zoetwatermeer waar men kan recreëren. Oude Tonge heeft een haven met horeca en gezellige terrassen en aansluitend het winkelcentrum. Ook voor (motor)fietsers en wandelaars is er in de omgeving van Oude Tonge voldoende te beleven.

Bekijk de woningen op de projectsite: Park Naut

naut-render-vanaf-tuin
naut-render-interior
naut-park

Mogelijkheden

Dutchen Group wil met het nieuwe te realiseren kleinschalige vakantiepark in Oude-Tonge een natuurlijke en organische overgang creëren van het huidige dorp naar de natuur en het open water van de Krammer. En tegelijkertijd kwaliteit toevoegen aan het huidige dorp.

Het project biedt veel aandacht aan landscaping. En zo wordt er een inspirerende omgeving met natuur en architectuur gerealiseerd. Er is veel ruimte in en om de hoogwaardige vakantiewoningen, die tevens compleet zijn met inrichting en uitrusting. Duurzaamheid staat centraal, zowel wat betreft de woningen als de gehele opzet van het park.

Dutchen

Stoere en duurzame Lodges. Bij het vakantiepark biedt Dutchen een gebouw met full service voor gasten. Hier kunnen gasten hun ultieme vakantiegevoel ervaren en faciliteert Dutchen extra services, zoals het aanbieden van een bijzondere wijn voor een optimale vakantiebeleving. De kleinschaligheid zorgt voor rust, ruimte en natuurbeleving.

Facts & Figures

  • Start bouw: gestart feb 2021 (fase 1)
  • Locatie: Oude Tonge, Goeree-Overflakkee
  • Aantal woningen: 122 (fase 1 – 32 woningen)
  • Watersport, natuur, duurzaamheid
  • www.parknaut.nl

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.