afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

VALO luxury retreats

Middenin het Finse Lapland, tussen eindeloze bossen en skipistes, wordt het kleinschalige villapark VALO ontwikkeld. De prachtig vormgegeven villa’s op het park worden hoogwaardig afgewerkt. Iedere villa wordt voorzien van een sauna en met grote vensters is er vanuit de woonkamer uitzicht op het ‘Noorderlicht’. Het project ligt 250 kilometer boven de poolcirkel in het dorp Saariselkä, een bijzondere plek waar het hele jaar buitenactiviteiten kunnen worden uitgevoerd.

De bouw van dit bijzondere villapark is inmiddels volop gestart. In de eerste fase van deze ontwikkeling zullen er 18 villa’s, ook wel de Ice Cubes, worden gerealiseerd. Dit ontwerp van de cubes omarmt de omringende natuur en geeft de bezoeker ook vanuit de woonkamer een volledige natuurbeleving. De Ice Cubes hebben een prachtig en gedenkwaardig architectonisch ontwerp. Deze houten villa’s worden gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen. De Cubes bestaan uit massieve blokken hout. Dit type hout is duurzaam en zorgt voor een uitstekende luchtkwaliteit in het hele huis. De villa’s zijn uiteraard beschikbaar met extra luxe opties zoals slaapkamers op de bovenverdieping met uitzicht op het Noorderlicht of een hot tub buiten.

Zie voor verdere informatie: www.dutchenrealestate.com/projecten/valo-finland of neem direct contact met ons op. Ons team staat klaar om u alles te vertellen over het spectaculaire project!

VALO
VALO

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.