afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Ontwikkelingen modelwoning Waterlodges Naut

Een aantal weken geleden is de bouw van de modelwoning, de 6 persoons zinken Waterlodge, van start gegaan. Tijdens deze bouw staat duurzaamheid centraal, zowel wat betreft de woningen als de gehele opzet van het park.

Deze modelwoning zal u laten zien welke luxe en comfort onze vakantiewoning u te bieden heeft. Doordat deze modelwoning op de nieuwe locatie (Oude-Tonge) gebouwd wordt, ervaart u niet alleen de sfeer van de woning maar ook direct de prachtige omgeving. Graag willen wij met het nieuwe kleinschalige vakantiepark in Oude-Tonge een natuurlijke en organische overgang creëren van het huidige dorp naar de natuur en het open water van de Krammer.

Het project biedt veel aandacht aan landscaping. Zo wordt er een inspirerende omgeving met natuur en architectuur gerealiseerd. Er is veel ruimte in en om de hoogwaardige vakantiewoningen, die tevens compleet zullen zijn met inrichting en uitrusting.

Eind februari heeft er een virtuele open dag plaatsgevonden. De reacties waren zeer positief! Met trots kunnen wij zeggen dat de eerste 12 woningen inmiddels verkocht zijn.

Inmiddels verloopt de ruwbouw snel en zijn alle houten wanden met behulp van een kraan op de juiste positie geplaatst en wordt er zink aangebracht op de woning. Het gebruiken van zink brengt veel voordelen met zich mee. Zo hebben we hier te maken met een natuurlijk materiaal wat gemakkelijk is qua onderhoud. Nadat het zink is aangebracht, zal ook de façade(gevel) geplaatst worden. Aan de binnenzijde zijn van de woning zijn de installaties aangebracht, is de trap geplaatst en worden er voorbereidingen getroffen om de afbouw (stuc en schilderwerk) te starten.

De woning zal medio april te bezichtigen zijn.

Heeft u interesse in dit unieke nieuwbouwproject? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief op de website van Waterlodges Naut

Waterlodges Naut
Waterlodges Naut

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

VALO