afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Wij nodigen u graag uit voor één van onze open dagen!

Heeft u zich al aangemeld voor één van de aankomende open dagen van Dutchen Group? Graag nodigen wij u uit om nader kennis te maken met de ontwikkelingen van onze unieke projecten.

OPEN DAG NIEUW BOEKENROODE

Op vrijdag 2 oktober van 15:30 uur tot 17:00 uur organiseren wij een open dag op het terrein aan de Boekenroodeweg 41 te Aerdenhout. Kom langs om de voortgang van de bouw te zien of laat u informeren over de nog beschikbare woningen. U kunt zich aanmelden bij PUUR Makelaars via telefoonnummer 023 541 0905 of nieuwbouw@puurmakelaars.nl.

Modern ouder worden tussen stad en duinen. Op een unieke locatie, midden in Aerdenhout gelegen, worden 16 luxe geschakelde “appartement-villa’s” ontwikkeld op een privé landgoed van ongeveer 2 hectare.

U kunt hier in alle rust wonen en genieten van de bosrijke omgeving, maar mét buren en de aandacht van de hostess van MyLivy. Heiko Hulsker Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de villa’s. Deze architect heeft vele prachtige ontwerpen gecreëerd in de gemeente Bloemendaal en ver daarbuiten.

Wonen op project Nieuw Boekenroode is speciaal. Er zijn woningen beschikbaar met een extra buitenruimte in de vorm van een patio die grenst aan de woonkamer en/of de slaapkamer, wat zorgt voor veel extra licht in de woning.

Open dag Waterlodges Naut

Op zaterdag 3 oktober van 11:00 uur tot 13:00 uur organiseren wij een open dag op locatie zodat u dit prachtige project kunt bewonderen. U kunt zich aanmelden bij Ruiterplaat Makelaardij via telefoonnummer 0113 372 474 of info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Direct aan het open vaargebied De Krammer worden de Waterlodges Naut ontwikkelt. De open vaarverbinding vanuit Naut naar het grote water geeft een ongeëvenaard gevoel van vrijheid en ontspanning. De stijlvolle afwerking van de lodges en het schitterende interieur zorgt er voor dat u zich heerlijk kunt laten onderdompelen in de luxe van een Dutchen vakantiewoning.

Het dorp Oude-Tonge is erg populair onder watersporters. Het gezellige centrum beschikt over verschillende horeca, een winkelcentrum en een wekelijkse markt.

Tijdens de open dag kunt u deze prachtige locatie ervaren. Wilt u alvast meer informatie over Waterlodges Naut ontvangen? Op de website vindt u alles over de waterlodges en de omgeving. Via het contactformulier kunt u meer details aanvragen of een vraag stellen.