Baayvilla’s

Lauwersoog

Baayvilla’s is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in Lauwersoog bestaande uit 6- tot 8- persoonsvilla’s, op een unieke locatie direct aan het Lauwersmeer. De villa’s liggen in de luwte van een jachthaven en hebben een spectaculair vrij uitzicht over het water. Op loopafstand van de Waddenzee en de boot naar Schiermonnikoog, een leuk uitstapje tijdens uw verblijf!

dji_0349
dutchen_baayvilla-7_lauwersoog_woonkamer-3_web
baayvillas-12-slaapkamer

Mogelijkheden

De villa’s hebben werkelijk een prachtig uitzicht over het water vanaf de tuin en het terras, maar ook vanuit de villa. Bent u op zoek naar rust en ruimte dan zit u bij Baayvilla’s wel goed, het vakantiepark heeft namelijk 12 villa’s. Ook de watersportlief- en natuurliefhebber zal genieten op deze unieke plek in het noorden van Nederland. Net naast het park ligt een jachthaven, en een paar leuke restaurants waar u heerlijk van de kaart kunt eten. Vanaf Lauwersoog bereikt u met de boot het prachtige Schiermonnikoog.

Villa

De 12 luxe en zeer ruime recreatievilla’s worden standaard opgeleverd met een schitterend modern interieur dat speciaal voor Baayvilla’s is vormgegeven.

De villa’s zijn sfeervol ingericht, hebben grote ramen en dubbele openslaande deuren, welke een prachtig weids uitzicht bieden over het Lauwersmeer. De woningen hebben een gedeelde zwemsteiger. U kunt hier heerlijk zonnen terwijl de kinderen genieten in het water.

Facts & Figures

  • Oplevering: gerealiseerd
  • Locatie: Lauwersoog
  • Aantal woningen: 12
  • Zee, water, uitzicht
  • www.baayvillas.nl

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.