De Otter

Loosdrecht

Voor velen is jachthaven de Otter in Loosdrecht een begrip. Dutchen Group is betrokken bij de herontwikkeling van de deze parel aan de Loosdrechts plassen.

unknown-59
unknown-52
unknown-58

Ontwikkeling

Het team van Dutchen werkt aan de herontwikkeling van recreatieterrein De Otter; voor velen een begrip in Loosdrecht. De Otter is schitterend gelegen direct aan de ‘Eerste plas’. Vanaf jachthaven de Otter kunt u genieten van de rust en het watersport leven van Loosdrecht. Loosdrecht ligt op nog geen 20 autominuten van Amsterdam en Utrecht en heeft vele goede en gezellige restaurants, jachthavens, de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht en diverse bistro’s op vijf minuten varen.

De zeven Plassen van Loosdrecht, de rivier de Vecht en de trekgaten van Loosdrecht en Breukelen bieden een keur aan mogelijkheden voor iedere watersportliefhebber.

De herontwikkeling betreft het definiëren, mogelijk maken en realiseren van een plan voor het gehele terrein. Het restaurant, de haven en de bootverhuur gaan in de nieuwe plannen zeker een plek krijgen. Deze zullen worden aangevuld met schitterende villa’s direct aan het water met eigen ligplaatsen volledig passend binnen het concept van Dutchen bijzondere vakantie verblijven.

De planvorming betreft een complex proces van vergunningen en ontheffingen voor veel verschillende onderdelen. Het is daarom nog niet mogelijk om aan te geven hoe de nieuwe plannen er uit gaan zien.

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.