Projecten

Waterlodges Naut

Oude Tonge

RED Concepts en de Dutchen Group realiseren 32 villa’s op ruim opgezette kavels met een eigen tuin, een eigen stookplaats op het grote terras en een grote tuin grenzend aan het water in het schitterende Oude-Tonge.

Sanduyn

Schoorl aan zee

In de Schoorlse Duinen en vlakbij de Noordzee wordt door de Dutchen Group Sanduyn ontwikkeld. Modern, comfortabel en relaxt: deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met uw gezin of vrienden heerlijke vakanties door te brengen!

Park Borntal

Im Borntal

Als één van Europa’s grootste vakantielanden heeft Duitsland een enorme aantrekkingskracht. Midden in het Harzgebergte is Dutchen Group betrokken bij de ontwikkeling van vakantiepark Bad Sacha.

Valo-Finland

Finland

Middenin het Finse Lapland, tussen eindeloze bossen en skipistes, wordt het kleinschalige villapark VALO ontwikkeld. 'ICE CUBS' vol luxe om te genieten van het noorderlicht en Husky tochten.

Baayvilla’s

Lauwersoog

Baayvilla’s is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in Lauwersoog bestaande uit 6- tot 8- persoonsvilla’s, op een unieke locatie direct aan het Lauwersmeer. De villa’s liggen in de luwte van een jachthaven en hebben een spectaculair vrij uitzicht over het water.

Beach Resort Öland

Beach Resort Öland

In het zuidelijke deel van het Zweedse eiland Öland, op letterlijk een steenworp afstand van de zee, worden 24 prachtige houten 4-persoons Sea lodges gerealiseerd. Öland is met haar pittoreske dorpen, stenen muren, kastelen en kerken, windmolens en natuurlijk het weidse landschap bijzonder fotogeniek te noemen.

De Otter

De Otter

Voor velen is jachthaven de Otter in Loosdrecht een begrip. Dutchen Group is betrokken bij de herontwikkeling van de deze parel aan de Loosdrechts plassen.

Zeegser Duinen

Zeegser Duinen

Park De Zeegser Duinen wordt volledig in stijl gebouwd die past bij het 5-sterren natuurgebied. Iedere woning heeft zo een unieke ligging in het natuurgebied. Een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe waar een eeuwenoude beek, de Drentsche Aa, kronkelend haar weg vind door de gevarieerde natuur.

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.