afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Wij zijn de Dutchen Group

Opladen, er helemaal uit zijn, genieten en geïnspireerd raken in een nieuwe omgeving volop natuur, comfort en design. Dutchen Group ontwikkelt en exploiteert de mooiste recreatieomgevingen in Europa. We ontwikkelen en exploiteren onze parken vanuit de kracht van de omgeving en lokaal ondernemerschap.

Ontwikkeling

Dutchen Group ontwikkelt bijzondere accommodaties in onder meer Nederland, Duitsland en Scandinavië. Dutchen parken kenmerken zich door onderscheidende architectuur, kleinschaligheid en een rustige ligging in de prachtige natuur.

Naast de ontwikkelingen die binnen de labels van Dutchen Group worden ontwikkeld zijn onze ontwikkelaars betrokken bij diverse andere ontwikkelingen zowel in de woningbouw als zorg. Voorbeelden zijn onder meer project Carré van Bloemendaal en project Nieuw Boekenroode.

Ontwikkelaars van Dutchen zijn als geen ander in staat een ontwikkeling te overzien in haar totale breedte. Van conceptontwikkeling, de totstandkoming van de businesscase, de realisatie tot uiteindelijk de overdracht naar de verhuur. Neemt u indien u meer informatie over onze organisatie wenst contact op via 023-7410060

Verhuur en beheer

We zijn er van overtuigd dat wanneer onze gasten aan een korte of langere vakantie toe zijn, zij niet alleen weg van huis willen zijn, maar een comfortabel ’tweede thuis’ als accommodatie wensen. Wij bieden daarom luxe vakantiehuizen, villa’s en suites van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service.

Dat doen we met een aantal labels:

Via Dutchen, of één van de andere labels binnen Dutchen group, worden de accommodaties professioneel verhuurd tegen een vaste provisie afspraak. Onze gasten merken dit in service en gemak, de eigenaars merken dit doordat de woning optimaal wordt verhuurd aan de juiste doelgroep.

Een team van Dutchen marketeers is dagelijks bezig met het juiste prijsbeleid en promotie. Daarnaast zorgen onze service en receptiemedewerkers voor een goede afwikkeling van reserveringen en zij zorgen ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt. De administratie draagt zorg voor de periodieke afrekening waardoor vastgoedeigenaren in de parken van Dutchen group volledig zijn ontzorgd.

De woningen die Dutchen verhuurt worden ook door (of in opdracht van) Dutchen beheerd. Uitgangspunt daarbij is om door goed en tijdig onderhoud een lange levensduur van de woningen te garanderen en optimale beschikbaarheid voor verhuur te realiseren. Dutchen heeft daarbij als doel noodzakelijke noodingrepen en onderhoudswerkzaamheden in hoogseizoen te voorkomen.