afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

Eco Resort Breeck

Landsmeer

Recreatie en water gaan fantastisch samen en bieden al snel unieke recreatie omgeving. Ook de locatie Landsmeer biedt een uitgelezen mogelijkheid om de verbinding te maken met het water en het achterliggende landschap. In de ontwikkeling van het architectuur concept maken we graag gebruik van een herkenbare vormentaal en traditionele materialen maar vatten deze wel in een moderne en eigentijdse architectuur: Klassiek in een exclusieve en moderne uitvoering; de vormentaal en materialisaties als integraal onderdeel van het totaal concept; dat waar Dutch Design wereld vermaard om is.

breeck-klein-1
breeck-klein-2
breeck-klein-3

Mogelijkheden

Wij geloven in een mix van producten. Recreëren, slapen, ontspannen, eten in onze Brasserie Bleecker maar ook er op uit trekken op onze eigen Steif fietsen. De omgeving in op zoek naar de Hollandse vergezichten en pittoreske polder architectuur of een dag op de fiets de stad in? Landsmeer suites’ maakt het mogelijk met prachtige ‘short stay’ accommodaties.

Het concept richt zich recreatieve gasten, dit zorgt voor veel meer verbinding met de omgeving dan een hotel dat vooral is ontworpen voor ‘very short stay’.

Hotelkamers

Denk aan grote, luxueuze hotel-/appartementkamers van 30-40 m2 (twee personen) of 60-70 m2 (vier personen) met per slaapkamer een privébadkamer. Daarnaast zijn de kamers uitgerust met een keuken en wellicht welnessfaciliteiten als een sauna. Het feit dat er maximaal driehoog gebouwd kan worden past prima binnen ons concept en de beoogde uitstraling. Uiteraard komen er ook recreatieve voorzieningen, zoals (elektrische) huurfietsen of fluisterbootjes. Bij de ontwikkeling en exploitatie is ook duurzaamheid een belangrijk speerpunt.

Facts & Figures

  • Start bouw: ntb
  • Locatie: Landsmeer
  • Aantal kamers: –
  • Welness, ontspanning, short stay

INTERESSE IN EEN WONING?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Mochten we uw interesse gewekt hebben kunt u direct contact opnemen over ons aanbod.